Kategorier
Framträdanden

Anna-Lottas jul 2016

Välkomna till Anna-Lottas Jul 2016! bos_annalottasjul

För 23:e året i rad gör sångerskan Anna-Lotta Larsson och pianisten Andreas Landegren en rikstäckande julturné med nya körer på varje ort. De bjuder på traditionella julsånger och ett brett musikaliskt spektra med allt från klassisk musik till visor och pop. Varmt välkommen till en julkonsert som innehåller både glädje, allvar och lyckligt vemod.

I Västerås går konserten av stapeln torsdag 15 december klockan 19:00 i Carlforsskas konsertsal. Då medverkar gospelkören Body & Soul under ledning av Anna-Lena Lundberg samt Västerås Folkkör under ledning av Gunilla Cedlöf och kören Stämning under ledning av Lina Rolf.

Anna-Lotta sjunger ett flertal klassiska julsånger som ”O, helga natt” och ”Bered en väg för Herran” tillsammans med körerna, dessutom kommer körerna att få framföra varsin sång på egen hand. Vi törs nästan lova att Body & Souls bidrag kommer att vara mer gospelgung än klassisk julsång. 😉

Biljetter köps med fördel genom körmedlemmarna i Body & Soul, biljetterna kostar då 250:-/st (samma pris gäller även för barn, studenter & pensionärer). Kören får då ett litet tillskott i körkassan för varje såld biljett, vilket hjälper oss att kunna fortsätta sjunga mer gospel framöver ♪♫♫♫♪♫♫♫♪

Känner du ingen i kören personligen så går det bra att kontakta biljettansvariga Helena Asp, antingen via PM på Facebook eller via mailadressen;
helenaasp71@hotmail.com

Det går också att köpa biljetter via Ticketmaster, men de kostar då 315:-/st. Både du som konsertbesökare och vi som kör vinner alltså på att ni köper biljetterna direkt från oss i kören.

Det är onumrerade sittplatser. Insläpp ca 30 min innan konsert, spellängd ca 90 min.

Varmt välkomna
önskar
Gospelkören Body & Soul!