Kategorier
Okategoriserade

Höstterminen igång

Så var äntligen höstterminen igång. Vi hade ett första rep ikväll, kände på några nya och några gamla låtar. Mest av allt genomsyrade övningen av glädje och lycka att återigen få träffas och sjunga tillsammans. Den där känslan man hade efter ett sommarlov, när alla möttes igen på skolgården och pratade om den härliga sommaren.

I höst finns många tillfällen att få se och höra Body & Soul.

19 september är det Kultutrnatten och där inleder vi, som vanligt, gospelkvällen i Centrumkyrkan.

28 november har vi Julkonsert och däremellan kommer säkert något mer eveneman. Håll koll på hemsidan och följ vår Facebookgrupp för senaste nytt.

Passa gärna på redan nu att boka upp 20 februari 2016, då vi ännu en gång ska sjunga tillsammans med Samuel Ljungblahd. Sedan sist har Samuel släppt ett nytt album, The Psalmist, och få har nog undgått den bejublade gospelvarianten av Joyful, Joyful som avslutade Prinsbröllopet i juni i år. Mer info om den här stora konserten kommer givetvis senare.

Vi har alltså mycket att se fram emot den kommande terminen.

Body & Soul – gospel with joy!